لینک دادن یا لینک ندادن مسئله اینست

آیا اینکه وب سایت شما به سایت های دیگر لینک بدهد خوب است ؟ یا بهتر است برای فرایند بهینه سازی، سایت شما به شکل جزیره ای تنها و دور از سایت های دیگر بماند؟

لینک دادن به این معنی است که شما لینک سایتی دیگررا در وب سایت خود قرار دهید و زمانی که کاربر روی آن کلیک کند به آن سایت منتقل شود.این لینک می تواند در هر صفحه یا هرجایی از وب سایت شما قرار گیرد.

لینک دادن به سایت های دیگر در سالهای اخیر یکی از بیشترین موارد مورد بحث در فرایند سئو سایت و بهبود رتبه مطرح شده است.عده ای بر این عقیده هستند که لینک دادن از وب سایت خود به دیگران تاثیر منفی در فرایند سئو سایت دارد و عده ای نیز مخالفند.در اینجا نگاهی کلی به بحث قرار دادن لینک در سایت انداخته و به بررسی تاثیر آن در روند بهینه سازی سایت خواهیم پرداخت.

یکی دغدغه ها و نگرانی های هر کسب و کار و هر دارنده وب سایتی در این روزها این است که از طریق لینک دادن به یک سایت بیرونی، کاربران و بازدید کنندگان خود را از دست بدهند.این نگرانی به این صورت مطرح میشود که شما سایتی را طراحی میکنید ، محتوای مناسب به همراه لینک سایت های دیگر را در وب سایت خود قرار می دهید.سپس بازدید کننده به وب سایت شما جذب می شود، وارد سایت میشود.نگاهی گذرا به آن می اندازد سپس بر روی یکی از لینک ها کلیک می کند از سایت شما خارج می شود و دیگر هرگز به وب سایت شما باز نمیگردد.این موضوع یکی از اتفاقات بسیار بد در فرآیند بهینه سازی هر سایتی است و ما اسم این  را "نشتی لینک" گذاشته ایم!

امتیاز لینک

موتورهای جستجو نظیر گوگل وب سایت ها را از طریق یک سیستم مشابه سیستم امتیازی رتبه بندی می کنند.به شکلی ساده می توان بیان کرد بر اساس تعداد سایت هایی که لینک سایت شما در آنها قرار دارد سایت شما امتیاز میگرید.که این امتیاز بستگی زیادی به رتبه و کیفیت آن وب سایتها دارد.

همچنین گوگل یک سیستم برآورد کیفیت نیز از سایت هایی که شما لینک آنها را در سایت خود قرار داده اید دارد.لینک های بد نتیجه اش کاهش رتبه شما خواهد بود و در مقابل لینک های خوب منجر به افزایش رتبه شما می شود.به بیان ساده تر اگر در سایت شما لینک تعدادی از سایت های به درد نخور و بی کیفیت قرار گرفته باشد احتمالا گوگل به این نتیجه می رسد که شما هم بدرد نخور هستید! که این امر تاثیر مخربی بر فرایند سئو سایت شما خواهد گذاشت.شما در برابر لینک هایی که در سایت خود قرار میدهید مسئول هستید و هرزگاهی باید این لینک ها بررسی کنید.

برعکس، اضافه کردن چند لینک مفید و مرتبط با موضوع سایت شما میتواند ارزش محتوای سایت شما را بهبود بخشد.حتی اگر شما با اینکار راه خروج آسانی برای بازدیدکنندگان سایت خود فراهم کنید. اگر محتوای سایت هایی که به آنها لینک داده اید مفید و پر ارزش باشد،کاربران و بازدیدکنندگان این را خواهند فهمید و به آن احترام خواهند گذاشت.بنابراین نگران لینک دادن به سایت های دیگران نباشد چراکه با این کار نشان میدهید برای خوانندگان خود ارزش قائلید.

خیلی واضح بگوییم.کاربران اینترنت فرصت توجه کوتاهی دارند.اگر شما بتوانید کاری کنید که بازدیدکنندگان بیشتر از 2 یا 3 دقیقه پای سایت شما بنشینند این به این معنی است که دارید کار خود را درست انجام می دهید.

رمز کار اینجاست که سایت خود را به تعبیری "چسبناک" کنید. به این مفهوم که به قدری محتوای کامل و مفید در سایت خود قرار دهید که هر چند وقت کاربر برای خواندن آنها دوباره به سایت شما بازگردد.

 در اینجا تعدادی نکته در مورد لینک دادن مطرح میکنیم تا به آنها توجه کنید.

·         تمام لینک های موجود در سایت خود را ارزیابی کنید.هرچند وقت یکبار به وب سایت خود مراجعه کرده و مطمئن شوید همه لینک ها کار می کنند

·         گوگل پیشنهاد می دهد در هر صفحه حداکثر 100 لینک قرار دهید.قرار دادن لینک های بیشتر در هر صفحه به فرایند بهینه سازی سایت شما لطمه خواهد زد.

·         اگر شما مطلبی را از سایتی کپی کرده یا به تعبیر بهتر" قرض " گرفته اید.منبع آن را با قرار دادن لینک آن سایت ذکر کنید.استفاده از مطالب دیگران بدون ذکر منبع ، نامحترمانه ، غیرقانونی و نامناسب است و گاهی نیز باعث کاهش رتبه سایت شما خواهد شد.

·         سعی کنید نوشته و متن لینک،بصورت توضیحی باشد.استفاده از جملاتی مانند " کلیک کنید " برای متن یک لینک اصلا مناسب نیست

·         میتوانید لینک های قرار گرفته در سایت خود را طوری تنظیم نمایید که در صفحه جدید باز شود.امروزه اکثر مردم از مروگرهای جدیدی استفاده میکنند که امکان باز کردن صفحه های متعدد در tab های مجزا را میدهد.بنابراین کاربران می توانند ابتدا نوشته سایت شما را تا انتها بخوانند سپس به tab سایت جدید باز شده وارد شوند.

بخاطر داشته باشید یکی از هدف های اصلی وب سایت شما این است بازدیدکنندگان را تشویق کند تا به شما اعتماد نمایند. اگر قرار دادن یک لینک به منبعی دیگر تجربه شخصی کاربران از بازدید از سایت شما را بهتر میکند پس آن لینک را قرار دهید.خیلی نگران رتبه و جایگاه سایت خود نباشید.بهتر است بیشتر نگران احساس کاربران نسبت به سایت و همچنین کیفیت محتوای آن باشید.وظیفه گوگل این است که در هر موضوعی افراد را به بهترین و با کیفیت ترین وب سایت متصل کند.بنابراین روی کیفیت محتوای سایت خود بیشتر تمرکز کنید.

زمانی که سایتی را طراحی میکنید مردم به صورت اتوماتیک به آن مراجعه نمی کنند.اما اگر بتوانید سطح خوبی از اعتماد را با کاربران خود طراحی و ایجاد کنید در واقع آن ها را تشویق کرده اید که باز هم به سایت شما برگردند.فراهم کردن لینک های مناسب و مفید باعث می شود کاربران اعتماد بیشتری به سایت شما پیدا کنند و درنتیجه بازدید از آن برایشان خوشایند و مطلوب شود.

در بحث بهینه سازی سایت قرار دادن یا قرار ندن لینک های خارجی امری تاثیر گذار است.اما مسئله اینجاست در مباحث اینچنینی از چه زاویه ای به موضوع سئو و بهینه سازی نگاه شود.فرایند های مربوط به سئو روندی بسیار پیچیده است از مسائل فنی و تکنیکی تا نوع احساس ایجاد شده در کاربر را شامل می شود که باید به همه آنها در جای خود توجه داشت.تیم بهینه سازی شرکت آوینا پرداز با سالها تجربه و مطالعات فراوان این اطمینان را به شما می دهد تا برای افزایش بازدید و البته بهتر شدن رابطه کاربران با وب سایت شما بهترین راهکارها در اختیارتان قرار خواهد گرفت.


تبلیغات بنری آنلاین
تبلیغات بنری آنلاین
اهمیت انجام آنالیز قبل از بهینه سازی سایت
اهمیت انجام آنالیز قبل از بهینه سازی سایت
SEO یا SEM ، کدام  یک برای بهینه سازی سایت مناسب است؟
SEO یا SEM ، کدام یک برای بهینه سازی سایت مناسب است؟
اشتباهات رایج در SEO OnPage
اشتباهات رایج در SEO OnPage
نظرات کاربران
اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید، لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید

captcha